Dank u voor uw interesse in onze dienstverlening. Kies hieronder welke vorm op u van toepassing is. U vult hierna uw gegevens in en krijgt van ons een link om te beginnen met uw aanvraag.

Lijfrente Opbouwend

Met een lijfrenterekening bouwt u vermogen op voor een aanvulling op uw pensioen. Bedragen die u inlegt kunt u, onder voorwaarden, fiscaal aftrekken. Ook kunt u de waarde uit een bestaande lijfrentepolis of -rekening laten overdragen naar uw lijfrenterekening bij Pensioenbeleggen.nl.

Start

Stamrecht Opbouwend

U kiest voor een stamrechtrekening wanneer u vóór 2014 een ontslagvergoeding (‘gouden handdruk’) heeft ontvangen en u dit bedrag heeft ondergebracht in een stamrechtpolis, een stamrechtverzekering of een stamrecht BV. De waarde van zo’n stamrechtvoorziening kunt u laten overdragen naar uw stamrechtrekening bij Pensioenbeleggen.nl. U kunt zelf géén nieuwe bedragen meer inleggen.

Start

Lijfrente Uitkerend

Met een uitkerende lijfrenterekening laat u een bestaande lijfrentevoorziening tot uitkering komen. U ontvangt gedurende de door u gekozen periode een uitkering, waarbij de hoogte van uw uitkering mede afhankelijk is van de behaalde beleggingsresultaten.

Start

Stamrecht Uitkerend

U kiest voor een uitkerende stamrechtrekening wanneer u vóór 2014 een ontslagvergoeding (‘gouden handdruk’) heeft ontvangen en u dit bedrag heeft ondergebracht in een stamrechtpolis, een stamrechtverzekering of een stamrecht BV. U ontvangt gedurende de door u gekozen periode een uitkering, waarbij de hoogte van uw uitkering mede afhankelijk is van de behaalde beleggingsresultaten.

Start
Bent u niet helemaal zeker over welke manier van pensioenbeleggen het beste bij u past, bekijk dan even de pagina van lijfrente of de pagina van stamrecht.